Π.Μ.Σ. ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ

ΣΑΡΔΕΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ Παιδίατρος-Ακαδημαϊκή Υπότροφος του Π.Μ.Σ. «Παιδιατρική Πνευμονολογία», Επιστημονικός Συνεργάτης της Παιδοπνευμονολογικής & Παιδοαλλεργιολογικής Μονάδας της Γ΄Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»

Η Ολυμπία Σαρδελή σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 2011. Ειδικεύθηκε στην Παιδιατρική τόσο στη Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2018.

Σαρδέλη Ολυμπία Μετά το τέλος της ειδικότητας (2018-2020) εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Πνευμονολογία & Aλλεργιολογία στην Παιδοπνευμονολογική & Παιδοαλλεργιολογική Μονάδα της Γ΄Παιδιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», ενώ κατά το προηγούμενο έτος(2020-2021) εργάστηκε στο ίδιο τμήμα ως Ακαδημαϊκή Υπότροφος.

Πλέον συμμετέχει στη λειτουργία της Μονάδας ως επιστημονική συνεργάτης, ενώ παράλληλα ασχολείται με διάφορα ερευνητικά προγράμματα του τμήματος.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος(ΜSc) στην «Παιδιατρική Πνευμονολογία» και υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Παιδοαλλεργιολογικής Εταιρείας.